shoppen

Etsy shopinspiratie #1

Een van mijn favoriete plekken om originele items te shoppen is Etsy. Voor wie dit platform niet kent: het is een marktplaats waar je handgemaakte items kunt kopen én verkopen. Het bijzondere aan deze site is dat je van mensen over de hele wereld hun items kan kopen. Naast het shoppen vind ik het ook heel leuk om te zien wat voor bijzondere creaties er allemaal zijn bedacht en gemaakt. Ik laat je in deze post mijn favoriete pareltjes van de afgelopen tijd zien.

Inspirerende reisfotografie

Reisfotografie vind ik zo leuk omdat het me inspiratie geeft en er haast te veel is om uit te kiezen. Leuk om je interieur mee op te fleuren of als aanvulling voor je gallery wall.

Tussen de flatgebouwen van Hong Kong: DolomArtPrints
Townscape van het Nederlandse Willemstad: WanderlustPrintable
Mooi traditioneel Grieks huisje: YooHooPrints

Een hoes om al je kabeltjes in op te bergen

Deze mooie kabelopberger is echt een must voor op vakantie. Herken je dit?Van die vervelende kabels die rondslingeren in je tas. En als je ze dan uiteindelijk gevonden hebt zitten ze ook nog in de knoop. heel irritant. Dit item is de perfecte oplossing. De eigenaar van deze Etsy shop verkoopt naast deze organizer nog allerlei producten gemaakt van écht leer.

shoppen Etsy
Klik hier om naar de shop ‘MarlaLeather’ te gaan.

Leuke items om je koffer op te fleuren

Je herkent het vast wel. Dat moment dat je uit het vliegtuig stapt en je koffer nog van de bagageband moet halen. Wat nog best wel een opgaaf is als je koffer er net zo uit ziet als de rest. Gelukkig zijn er op Etsy de leukste items te vinden om je koffer wat opvallender te maken. Zó herken jij de volgende keer gelukkig wél meteen je koffer.

Stickers om je koffer op te laten vallen op de bagageband: ONEKOOL
Gepersonaliseerde lederen Bagage label 
shoppen Etsy
Kleurrijke bagagelabels: zweby
shoppen Etsy
Bloemetjes bagagelabel: FantooshbySonia

Mooie reisquotes

Quotes kunnen een mooie indruk op je achter laten. En je inspireren om veranderingen in je leven te maken. Op Etsy kun je je favoriete quote als digitale download vinden. Na aankoop kun je ze meteen uit printen en hoef je ze alleen nog maar een leuk plekje in huis te geven. Hierdoor raak je meteen weer geïnspireerd als je er langs loopt.

Not all those who wander are lost: WanderlustPrintable
shoppen Etsy
Minimalistische poster: ArtCoStore
shoppen Etsy
Quote met een typemachine lettertype: ArtCoStore

Dat waren ze. Ben jij bekend met shoppen op Etsy? Of ben je misschien zelf een verkoper op Etsy? Klik hier voor meer leuke items om te shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *