#1 Quote of the day

Categorieƫn Quotes

Iets doen in je leven wat je nog nooit hebt gedaan is misschien eng. Soms zelf heel eng. Maar weetje wat voor mijn nog enger is? Dag in en dag uit blijven doen wat ik altijd al doe. 40 uur in de week op mijn saaie financiƫle administratieve kantoorbaan blijven zitten omdat ik niet weet wat ik anders aanmoet met mijn leven. Bang zijn dat ik toch niet goed genoeg ben om hetgeen te bereiken waar ik al zo lang van droom. Ik weet ook wel dat er genoeg mensen zijn die het helemaal niet erg vinden om 5 dagen in de week op dezelfde plek te werken en graag vastigheid willen. Dat is niet erg, zolang je er maar een gelukkig en voldaan gevoel van overhoud.

Het voordeel van een beetje ‘Adventure’ zoals dat zo mooi in de quote wordt gezegd is dat je er altijd wel iets nieuws van leert. Of het nu een positieve ervaring was of niet. Bij een negatieve ervaring weet je wat je juist niet wil, of hoe het anders moet. Was het positief, dan weet je dat het zeker naar meer smaakt!

Conclusie: boek die verre reis, raak verdwaald, boek een veel te vieze hotelkamer omdat het nu eenmaal goedkoop was, proef nieuwe gerechten. Ervaar. Er zijn in 2019 zo veel dingen die je kan zien op Youtube dat je er niet eens je huis voor uit hoeft. Toch gaat er niets boven er op uit gaan en het onbekende zelf te ervaren.

You do you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *