#3 Quote of the day

Categorie├źn Quotes
Quote
Pinterest

Terwijl ik dit typ ben ik dit weekend aan het genieten van wat waarschijnlijk een van de laatste warme dagen van het jaar is. Met de warme temperaturen die we deze zomer hadden was het goede weer vaak vanzelfsprekend. Juist in het najaar koesteren we iedere zonnige (warme) dag die we dat jaar nog hebben. Vooral in het weekend. Dan voelen deze dagen extra speciaal.

Begrijp me niet verkeerd, de zomer is heerlijk. Alles ziet er op de een of andere manier mooier uit. Alsof er een instagram filter overheen is gegaan. De dagen duren langer, en zijn lekker zonnig.

En toch kijk ik na zo’n lange zomer uit naar de herfst. Wat toch wel mijn favoriete seizoen is. De temperaturen worden wat minder, maar blijven nog lang tot rond de 20 graden. Ook interesseert herfst mode me meer dan die van de zomer. In de zomer is het een shirt en een rokje of een jurkje. Meer niet, omdat het dan als snel te warm is. Terwijl je in de herfst juist meerdere lagen kleding kunt dragen, waardoor er opeens weer heel veel nieuwe combinaties mogelijk worden.

Naast de herfst kleding is het ook weer tijd voor de bekende pumpkin spice latte, erwtensoep, in de avond kaarsjes aansteken en de herfstbladeren. Mijn persoonelijk favoriet is toch wel om met een kop thee onder een dekentje op de bank met een goed boek of kijkend naar een goede Netflix serie.

Dit weekend heb ik eigenlijk helemaal niets bijzonders gepland. Gewoon de wekelijkse boodschappen en het huishouden. Maar om het lekkere na zomerse weer toch te vieren zijn we lekker een ijsje gaan eten. En nu met een goed boek in de tuin zitten. Een glaasje wijn erbij, en genieten.

Hoe geniet jij van dit weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *